Dincolo de contabilitate clasica

Solutii complete de contabilitate si Business Development

Ne adresam în principal întreprinderilor mici și mijlocii care nu au acces la un departament financiar, oferindu-le asistenta zilnica si consiliere pe termen lung ca parte integrata a serviciilor noastre.

Oferim o gama extinsa de solutii contabile, administrative si de consultanta pentru intreprinderi, de la firme cu vechime, pana la antreprenori care sunt doar la inceput, ceea ce ne ofera o perspectiva ampla asupra multitudinii de situatii de afaceri si industrii.

14

Experti

400+

Parteneri

14+

Ani de Activitate

Pasionați – Dedicati – Profesioniști

Parteneri
de Incredere

Echipa de contabilii alaturi lucrati are roul de fi, dincolo de toate, consilierii dvs. de incredere, pentru ca deseori sunt responsabili pentru multe dintre deciziile de finante si de afaceri. Desi multe firme de contabilitate se vor ocupa pur si simplu de contabilitatea clasica, noi credem ca este responsabilitatea noastra sa oferim mai mult.

Clientii nostri raman alaturi de noi, deoarece contribuim in mod activ la succesul si dezvoltarea acestora, prin intermediul serviciilor de contabilitate si consultanta business, ca si parteneri incredere.

Passionate – Dedicated – Professional

Servicii focusate pe client

Echipa Contador este ntr-o continuă dezvoltare și pregătire pentru a asigura servicii corecte și calitative adaptate industriei din care face parte afacerea dumneavoastră.

Relații de Durată

Setus vitae pharetra auctor kas matiy lorem interdums

14 ani de experiență

Network market value positioning imperatives & leveraged

Servicii Complete

Setus vitae pharetra auctor kas matiy lorem interdums

5.0

Avem un feedback positiv de 100%

Încă din prima zi de colaborare echipa Contador a fost alături de afacerea mea și m-a ajutat să înțeleg cum să scalez cât mai ușor și sănătos într-o piață care este foarte dinamică și instabilă.

Ioana Drăghici / CEO ARBOTECA

Seriozitate și responsabilitate în serviciile oferite

Depunerea declaratiilor si termenele, documentatia de angajare si salarizare, si toate obligatiile legate de finante pot fi intimidante pentru proprietarii de intreprnderi mici. Cu echipa noastra de contabili calificati si profesionisti alaturi de dvs. si de afacerea dvs., va puteti relaxa stiind ca toate grijile legate de termene si documente legale devin un lucru din trecut.

Consiliere Specializată de la experți calificați

In cei 14 ani de activitate si experienta in contabilitate, finante si consultanta de business, am reusit sa formam o echipa de economisti si contabili profesionisti cu, avand calificare si expertiza intr-o gama larga de industrii. Din acest motiv ne putem folosi de expertiza si cunostintele echipei noastre pentru a va oferi indicatii solide si solutii practice, aplicabile specific afacerii dvs.