CONSULTANTA SI CONTABILITATE

Despre noi

Solutii complete de contabilitate,
si dezvoltare business

Ne adresam în principal întreprinderilor mici și mijlocii care nu au acces la un departament financiar, oferindu-le asistenta zilnica si consiliere pe termen lung ca parte integrata a serviciilor noastre.

Oferim o gama extinsa de solutii contabile, administrative si de consultanta pentru intreprinderi, de la firme cu vechime, pana la antreprenori care sunt doar la inceput, ceea ce ne ofera o perspectiva ampla asupra multitudinii de situatii de afaceri si industrii.

Hai sa Discutam!
ALEGE SERVICIILE CONTADOR

Avantaje si Garantii

Dincolo de contabilitate clasica

Garantia

serviciilor oferite

Depunerea declaratiilor si termenele, documentatia de angajare si salarizare, si toate obligatiile legate de finante pot fi intimidante pentru proprietarii de intreprnderi mici. Cu echipa noastra de contabili calificati si profesionisti alaturi de dvs. si de afacerea dvs., va puteti relaxa stiind ca toate grijile legate de termene si documente legale devin un lucru din trecut.

Sprijin si Asistenta

pentru afacerea dvs.

Intelegem faptul ca in ziua de astazi intreprinderile au nevoie, de cele mai multe ori, de mai mult decat servicii clasice de contabilitate. Suntem pasionati sa ne ajutam clientii cat de mult putem. In acest sens, abordarea noastra cuprinde si asistenta, consultanta specializata si solutii de afaceri, toate acestea pentru ca dvs. sa ve puteti concentra pe dezvoltarea afacerii, avand alaturi echipa de profesionisti de care aveti nevoie.

Consiliere Specializata

de la Experti Calificati

In cei 11 ani de activitate si experienta in contabilitate, finante si consultanta de business, am reusit sa formam o echipa de economisti si contabili profesionisti cu, avand calificare si expertiza intr-o gama larga de industrii. Din acest motiv ne putem folosi de expertiza si cunostintele echipei noastre pentru a va oferi indicatii solide si solutii practice, aplicabile specific afacerii dvs.

Simplitate si Claritate

inca din Ziua #1

E clar ca erorile sau greșelile contabile va costa. Sunt foarte ușor de făcut, dar duc la plata unor taxe mai mari decat este nevoie, sau chiar la penalizari si amenzi de la ITM sau ANAF. Odata cu preluarea activitatii de contabilitate si finante, ne concentram pe simplificarea si clarificarea situatiei afacerii, pentru a putea inainta “cu toate temele facute”, avand in vedere si avantajele de care poate dispune firma dvs.

Parteneri
de Incredere

Echipa de contabilii alaturi lucrati are roul de fi, dincolo de toate, consilierii dvs. de incredere, pentru ca deseori sunt responsabili pentru multe dintre deciziile de finante si de afaceri. Desi multe firme de contabilitate se vor ocupa pur si simplu de contabilitatea clasica, noi credem ca este responsabilitatea noastra sa oferim mai mult.

Clientii nostri raman alaturi de noi, deoarece contribuim in mod activ la succesul si dezvoltarea acestora, prin intermediul serviciilor de contabilitate si consultanta business, ca si parteneri incredere.

0
Clienti si parteneri
0
Ani de activitate
0
Domenii gestionate
0
Membri in echipa
TOTUL INCEPE CU O DISCUTIE

Contacteaza-ne

Si hai sa colaboram!

Cerere Oferta

Email informatii

office@contador-iasi.ro

Telefon Informatii

+40 756 040 131

Adreasa Birouri (Iasi)

Str. Stihii, Bl.Stihii, Parter